miniq_peri ღ°•.♥.•°ღSüper Yoshyci Adminღ°
Mesaj Sayısı : 280 Yaş : 31 Nerden : mersin =) İş/Hobiler : dans etmek,int.,arkilerim... Lakap : yoshy,merwix ♥.•°Hepsici Gücü°•.♥ : : ♥.•°Ruh HaLim°•.♥ : : ♥.•°TaKımın°•.♥: : ♥.•°FaVoRi ErKeK°•.♥: : ♥.•°ÇifTiM°•.♥: : ♥.•°FaVoRiM°•.♥: : Kayıt tarihi : 13/07/08
| Konu: aktivasyon msj'ı gelmeyen misafirler Paz Tem. 13, 2008 10:07 pm | |
| eğer msn adresinize aktivasyon msj'ı gelmediyse buraya yazın...biz 12 saat içinde üyeliğinizi aktifleştiririz... | |
|
elf*bkc ღ°•.♥.•°DxErenJiLerin En SüPeri Admön xD
Mesaj Sayısı : 190 Nerden : ErEniMin,CemreMin whe MiLeYimin KaLbinDen Hiç ÇıkMaMak ÜzeRe İş/Hobiler : Sitem whe siteLeRRm Lakap : BöJeq* ------ StrawBeRRy --------- LimonatAa.. -------- JeLyBoNn.. ♥.•°Hepsici Gücü°•.♥ : : ♥.•°Ruh HaLim°•.♥ : : ♥.•°TaKımın°•.♥: : ♥.•°FaVoRi KıZıM°•.♥: : ♥.•°FaVoRi ErKeK°•.♥: : ♥.•°ÇifTiM°•.♥: : ♥.•°FaVoRiM°•.♥: : ÖzeL böLüm.. : Zite züppeRr kimin sitesi...x) Kayıt tarihi : 13/07/08
| Konu: Geri: aktivasyon msj'ı gelmeyen misafirler Salı Eyl. 02, 2008 6:48 pm | |
| evet siz yazmasanız biLe kontroL amaçLı herqün BaqıYorus.. | |
|
yoshydelisi ღ°•.♥.•°ღ Yeni Üyemizღ°•.
Mesaj Sayısı : 34 ♥.•°Hepsici Gücü°•.♥ : : ♥.•°Ruh HaLim°•.♥ : : ♥.•°TaKımın°•.♥: : ♥.•°FaVoRi ErKeK°•.♥: : ♥.•°ÇifTiM°•.♥: : ♥.•°FaVoRiM°•.♥: : ÖzeL böLüm.. : yoshym ilk ve tek bitanem benimmmmmm Kayıt tarihi : 05/12/08
| Konu: Geri: aktivasyon msj'ı gelmeyen misafirler Ptsi Ara. 08, 2008 2:12 pm | |
| evet benimde gelmemişdi ama 2 saat de fln geldiiii | |
|